Zakelijke bijeenkomsten

De herbergh is een mooie en sfeervolle plek voor zakelijke bijeenkomsten, presentaties, vergaderingen en workshops. De historische herbergh met fijne binnentuin is nu een huiskamerrestaurant en biedt volop mogelijkheden voor vergaderen in een bijzondere setting.

De ruimte is flexibel in te delen naar wens, voor een werksessie of presentatie is er plek tot maximaal 40 personen, bij een staande opstelling of een borrel tot max. 60 personen. Als het mooi weer is, kun je gebruik maken van de veranda en lekker buiten in het zonnetje zitten om te brainstormen of te pauzeren.

We bieden aantrekkelijke vergaderarrangementen waarbij we zoveel mogelijk werken met lokale producten/leveranciers. Ook de benodigde faciliteiten zijn aanwezig (o.a. beamer, flipover).

Wij denken graag mee bij het organiseren van activiteiten in combinatie met een vergadering of teambuilding, zoals yoga, judo, fietsen of wandelen. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling in de natuur: binnen een paar minuten wandel je naar de Lek of door de weilanden. Fijn om uit te waaien na de lunch of tijdens een opdracht met je team.

Herbergh De Drie Snoecken is gevestigd in een monumentaal pand aan de Dorpsstraat in Lexmond. Parkeren is gratis in de omgeving en Lexmond ligt ideaal tussen de A2 en A27. Ook de bus stopt op 1 minuut loopafstand (NH Kerk). Een dorps, landelijke omgeving en toch maar 15 minuten rijden vanaf Utrecht.