Huiskamer restaurant

Herbergh De Drie Snoecken is een begrip in de omgeving van Lexmond. Door de rijke historie hebben veel mensen een bijzondere herinnering aan De Drie Snoecken, een verjaardag, bruiloft of een jubileum. Wij openen graag op verzoek onze deuren om opnieuw bijzondere momenten te beleven. Ook organiseren we regelmatig zelf activiteiten waarbij een grote variatie mogelijk is, van zowel een ‘huiskamerdiner’ tot een high tea, wijnproeverij of filmtheater. Van kunst tot lekker eten, alles is daarmee mogelijk. Van deze plek willen wij een ontmoetingsplaats maken waar allerlei creatieve ideeën mogelijk zijn en waarbij men zich van jong tot oud uitgenodigd voelt. We staan ook open voor jouw ideeën om iets te organiseren! Kijk hier voor onze agenda.

Herbergiersters anno 2018

Van oudsher diende Herbergh De Drie Snoecken als vast rustpunt voor reizigers die vanuit de handelssteden in Holland en Utrecht zuidwaarts gingen. Maar vroeger diende Herbergh De Drie Snoecken ook als rechtszaal en werden er ook politieke vergaderingen gehouden. Door de eeuwen heen werden er door de verschillende plaatselijke verenigingen ook vergaderingen, uitvoeringen en feestavonden gehouden.

Anno 2018 hebben de zussen Willeke en Suzanne Versluis de herbergh nieuw leven in weten te blazen, door de start van een huiskamerrestaurant en het faciliteren van (zakelijke) bijeenkomsten.

Helaas kwam de Corona-crisis te snel voor ons als startende ondernemers en hebben we de deuren voorlopig moeten sluiten. Op dit moment gaan de theatervoorstellingen wel door!