Afbeelding: Rianne Nobel

Huiskamer theaterfestival 19 en 20 september

Op zondagmiddag 20 september 2020 kun je genieten van 4 voorstellingen in verschillende huiskamers in het dorp! Het idee van het huiskamertheaterfestival is dat je in 1 middag kunt genieten van verschillende theatervormen zoals cabaret, muziek en toneel. In een bijzondere setting, namelijk een huiskamer, geniet je van optredens van echte professionals.

Voor de jeugd organiseren we op zaterdagmiddag 19 september 2020 een apart programma. Voorstelling ‘Peter en de Wolf’ voor 3 t/m 6 jaar – 14.30 uur (45 min). Theaterworkshops voor 7 t/m 12 jaar – 16.00 uur (45 min). Tijdens de theaterworkshop ga je ontdekken hoe je met spel & muziek samen een verhaal kunt vertellen. We gaan acteren, zingen en dansen!

Kijk hier voor meer info.